Älskade vänner!

Så här har vi tänkt:
Till en liten vigselceremoni i vår egen trädgård och till middagen efteråt kommer endast familj och några få allra närmaste vänner att bjudas in. Vi vill hålla det litet och enkelt. Men vi tycker samtidigt att detta lilla är något mycket stort och vill därför fira det ordentligt!

Till festen bjuder vi därför många fler! Festen börjar med efterrätt och kaffe! Ni vänner som får oss att må bra och som vi vill fira tillsammans med bjuds därför till en festlokal i Tollered - i Öfvre Fabriken. Festen börjar klockan 19.30-20.00 med lite mingel på gräsmattan utanför. När ni kommer till festen minglar vi alla lite innan vi går in till kaffe och efterrätt och en hejdundrande bröllopsfest.

På den här bloggen kommer vi att lägga upp lite information om lokalen, om hur man tar sig dit och därifrån, om var och hur man kan övernatta om man så vill...
Men ni inbjudna kan också använda kommentarsfunktionen i bloggen till att ställa frågor, erbjuda hjälp (med skjuts till varandra eller festarrangerande till oss eller så...).

På det här viset hoppas vi att ni alla ska känna er extra JÄTTEVÄLKOMNA att fira vår stora dag med oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar