övernattning

Vill eller behöver man sova över går detta att ordna på flera sätt.

Vårt eget hus är redan fullbokat efter festen, och några familjemedlemmar har vi hyst i Byalagets hus - Angsjöns Gamla Skola. I gamla skolan finns även en större festlokal (men det är INTE här vi har bröllopsfesten) som vi har tillgång till över helgen. Vill man kan man därför "campa" i denna festlokal. Då behöver man ha med sig luftmadrass etc och vi ska försöka ordna så att man kan lämna packningen här medan man är på festen. Efter festen ordnas gemensam transport hit. 

Nära festlokalen i Tollered ligger dock lilla Tollereds Hotell som alla verkar tycka är jättemysigt. Vi ska försöka samordna vår lokalbokning och catering med dem för att kunna erbjuda ett bra pris för övernattande bröllopsgäster. Det kommer då att ligga runt 800-900 kr.

På andra sidan E20 ligger Nääs Fabriker som även de har hotell. Betydligt dyrare per natt, men vill man göra vår bröllopsfest till del av en lyxig minisemester är det kanske ett alternativ för någon.

Nära Tollered (men några km bort) ligger också Nääs Slott och de har en B&B som är jättebra. Fina rum i slöjdseminariets gamla byggnader eller i någon av slottsflyglarna. Här finns bilder från Nääs B&B.

Eftersom man kan ta bussen till pendeltåget ligger också Aspens Camping i Lerum inom räckhåll. Där kan man antingen tälta, ställa upp husvagn eller hyra stuga för natten. Fast om man tycker det duger med tält får man gärna tälta i vår trädgård också! Sen finns möjlighet att ta sig in till Göteborg med kollektivtrafik eller samåkning, med allt det innebär av övernattningsmöjligheter. Några gäster som känner varandra sedan innan kanske kan erbjuda varandra sängplatser också?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar